Over mij

Mijn naam is Philip Pruim. Ik ben getrouwd, woon in het noorden van het land en ben in het dagelijks leven docent wiskunde. Daarnaast ben ik een enthousiast hobbyfotograaf.
 
Ik fotografeer graag mensen. Dit hoeven geen fotomodellen te zijn. Iedereen heeft iets moois en dat leg ik graag vast in de foto. Zo is eigenlijk iedereen fotomodel. En het is ook altijd leuk om van een groep vrienden of familie een mooie groepsfoto te maken.
 
Andere passies zijn sport en reizen. En die passies combineer ik graag met fotografie. Sportfoto’s en reisfoto’s zul je hier dus ook kunnen vinden.
 
Graag zou ik het maken van groepsfoto’s en sportfoto’s combineren. Dus als je mooie foto’s wilt van je team én daarbij ook mooie actiefoto’s, neem dan even contact op.
 
Voor wie het leuk vindt te weten met wat voor camera’s ik fotografeer: ik ben ooit analoog begonnen bij Canon. Dus ook digitaal ben ik bij Canon blijven hangen. Eerst met de 400D, maar inmiddels fotografeer ik al jaren met een 60D en een 7D. Maar uiteindelijk is de beste camera natuurlijk gewoon de camera die je bij je hebt, of dat nou een spiegelreflex is of je telefoon.
 
Ik zou zeggen: veel plezier met het bekijken van mijn foto’s.
 

(in actie op de Weissensee, januari 2018)