Over mij

Mijn naam is Philip Pruim. Ik ben 36 jaar oud, getrouwd, woon in het noorden van het land en ben in het dagelijks leven docent wiskunde. Daarnaast ben ik een enthousiast hobbyfotograaf.
 
Ik fotografeer graag mensen. Dit hoeven geen fotomodellen te zijn. Iedereen heeft iets moois en dat leg ik graag vast in de foto. Zo is eigenlijk iedereen fotomodel. En het is ook altijd leuk om van een groep vrienden of familie een mooie groepsfoto te maken.
Andere passies zijn sport en reizen. En die passies combineer ik graag met fotografie. Sportfoto’s en reisfoto’s zul je hier dus ook kunnen vinden.
 
Graag zou ik het maken van groepsfoto’s en sportfoto’s combineren. Dus als je mooie foto’s wilt van je team én daarbij ook mooie actiefoto’s, neem dan even contact op.
 
Naast het maken van foto’s vind ik het ook erg leuk om mijn passie voor fotografie door te geven. Op mijn werk geef ik naast wiskunde ook een paar lessen fotografie in de brugklas, maar ik doe dit ook graag buiten mijn werk. Dus als je nog eens een origineel kinderfeestje (ook voor volwassenen) zoekt…
 
Voor wie het leuk vindt te weten met wat voor camera’s ik fotografeer: ik ben ooit analoog begonnen bij Canon. Dus ook digitaal ben ik bij Canon blijven hangen. Eerst met de 400D, maar inmiddels is die vervangen door een 60D en heb ik er ook een 7D bij. En tegenwoordig heb ik ook altijd een compacte camera bij me (die is wat handiger mee te nemen), namelijk de Canon Powershot G9X.
 
Ik zou zeggen: veel plezier met het bekijken van mijn foto’s.
 

(in actie op de Weissensee, januari 2018)